Annuleringsvoorwaarden

Annulering volgens Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH)

Individuen
Wanneer een reservering voor een vakantiewoning of appartement is gemaakt, geldt voor annulering van deze reservering het navolgende:

  1. Bij annulering meer dan 3 maanden voor de ingangsdatum is de klant niet gehouden enig bedrag aan het hotelbedrijf te betalen.
  2. Bij annulering meer dan 2 maand voor de ingangsdatum is de klant gehouden 15% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
  3. Bij annulering meer dan 1 maand voor de ingangsdatum is de klant gehouden 35% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
  4. Bij annulering meer dan 14 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 60% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
  5. Bij annulering meer dan 7 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 85% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
  6. Bij annulering 7 dagen of minder voor de ingangsdatum is de klant gehouden 100% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
  7. De reservering is voor het aantal slapende gasten.
  8. Vooraf wordt er een borg van € 300.00 gerekend. (dit wordt binnen 14 dagen na weekend terug gestort als aan de voorwaarden voor annulering wordt voldaan.)
De Bieslandse Heerlijkheid