Bed & Breakfast Delft

Op zoek naar een Bed & Breakfast in Delft? Overweeg dan een overnachting bij De Bieslandse Heerlijkheid. We zijn weliswaar geen ‘echte B&B’ meer (overnachtingen zijn op basis van alleen logies; ontbijt is niet inbegrepen), maar we bieden wel een bijzondere overnachting in een prachtige omgeving.

Voormalig Bed & Breakfast in Delft

De Bieslandse Heerlijkheid is een voormalig Bed & Breakfast in Delft (Zuid-Holland), gevestigd in een verbouwde boerderij. De verschillende gebouwen zijn omgetoverd tot luxe vakantiewoningen en appartementen. Onze verblijven zijn – met het oog voor de historie – van alle luxe voorzien. Een weekje weg in Delft? Dan kunt u bij ons heerlijk overnachten. We hebben vier vakantiewoningen, twee appartementen en een tuinhuis. Bekijk hier ons aanbod.

Reserveer uw verblijf online

U boekt uw verblijf bij De Bieslandse Heerlijkheid gemakkelijk online. Bekijk de beschikbaarheid en reserveer direct op deze pagina.

B&B vlakbij Delft, Rotterdam & Den Haag

Midden in het groen ligt, in de luwte van de randstad, De Bieslandse Heerlijkheid op loop- en fietsafstand van het prachtige oude centrum van Delft. Maar ook Rotterdam en Den Haag zijn gemakkelijk bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Daarmee zijn onze luxe vakantiehuizen en -appartementen ideaal voor zowel een prettig werk gerelateerd verblijf als een gezellig weekend of midweek weg met vrienden of familie.

Ook als tijdelijke woonruimte

Ook als u zoekt naar tijdelijke woonruimte in Delft, biedt De Bieslandse Heerlijkheid als voormalig B&B uitkomst. Onze appartementen en vakantiewoningen worden regelmatig betrokken door mensen die in afwachting zijn van de sleutels van een nieuw huis of bijvoorbeeld tijdelijk in de omgeving werkzaam zijn (ook door expats).

De omgeving, horeca-tips en fotogalerij

Een beter beeld van De Bieslandse Heerlijkheid? Bekijk dan onze fotogalerij voor een goede impressie. Ook hebben we voor u een aantal tips om de omgeving en plaatselijke horeca te ontdekken.

De Bieslandse Heerlijkheid