Wees welkom en geniet met ons!

Wij zijn Ron en Arja Langeveld en trots op onze Bieslandse Heerlijkheid! Ron is zelf opgegroeid in dit buurtschap en wij hebben er jaren een paardenpension gerund. In 2007 ging het roer om. Zelf zijn we aan het verbouwen gegaan en hebben verblijf voor verblijf met veel liefde en plezier zien ontstaan. We verwelkomen u graag en zijn pas tevreden als u dat ook bent! We geven u dan graag ook een aantal horeca-tips en helpen u Delft en omgeving te ontdekken.

Wij genieten vooral van alle details. Onze locatie ademt historie. Aan alles zie je dat terug. Alles vertelt zijn eigen verhaal. De baksteentjes, de deuren, de plavuizen en ook het doorleefde hergebruikte hout. Bekijk de fotogalerij voor een goede impressie.

Emblemen boven de melkkelderramen

Emblemen boven de melkkelderramen

Historie

Vergeleken bij de stallen, die maar liefst vier eeuwen geleden werden gebouwd, is het hoofdgebouw (anno 1860) van De Bieslandse Heerlijkheid nog maar een ‘jonkie’.

Sinds eind 18e eeuw in de familie
De grootvader van Ron Langeveld, die er nu al enige decennia met zijn gezin woont, kocht het landgoed aan het eind van de 18e eeuw.

Vanaf die tijd is De Bieslandse Heerlijkheid in de familie. Ron besloot begin jaren negentig de koeien te verruilen voor paarden. Nog steeds huisvesten we geiten, kippen, varkens, konijnen katten en een hond.

Recreatieve bestemming
Nadat de bestemming van dit prachtige stukje Nederland recreatief is geworden, zijn wij gestart met het verhuren van appartementen en vakantiewoningen waar respect voor de omgeving, de natuur én onze rijke historie voorop staat! Het is nu een charmante plek voor een ontspannen overnachting.

De Bieslandse Heerlijkheid