Een weekje  weg in Delft? Reserveer dan uw vakantiehuis of appartement bij de Bieslandse Heerlijkheid!

Vakantiehuis Delft – vlak bij Rotterdam & Den Haag

U vindt bij ons – in de luwte van de Randstad en toch midden in het groen – vakantiehuizen en appartementen op een heerlijke, rustige plek. U bevindt zich op fietsafstand (5-10 minuten) van het historische centrum van Delft; waardoor u zowel natuur als cultuur op een steenworp afstand heeft. Een perfecte combinatie die veel sportieve en ontspannende mogelijkheden biedt. Bovendien bent u met de auto of het openbaar vervoer zo in Den Haag en Rotterdam (van deur tot deur: met de auto beide binnen 15 minuten en met OV 45-50 minuten).

Historie gecombineerd met luxe

Onze vakantiehuizen en appartementen zijn van alle luxe voorzien; onderstaand een overzicht van de accommodaties:

Overal in de gebouwen is de historie zichtbaar die teruggaat tot 1860. Bijvoorbeeld in de originele balkstructuren, die u nog terug ziet in de kamers. Moderniseren is met oog voor detail en met historisch besef gedaan. Zo beleeft u de echte sfeer van weleer met alle comfort van nu. Onze passie is om u te laten genieten!

Historisch centrum Delft

Delft is natuurlijk prachtig. De markt in Delft geldt als een van de mooiste pleinen van Nederland, met zijn 17e eeuwse geveltjes. Wij hebben een aantal tips om de omgeving te ontdekken voor u op papier gezet en de toeristische informatiepunten kunnen u natuurlijk van alle informatie voorzien. Ons uitgangspunt is ‘lokaal genieten’ en daarom doen wij u graag wat voorstellen over wat er te doen en te beleven is. Of u er nu samen op uit gaat of met een hele groep.

De Bieslandse Heerlijkheid